FRIED

 POLPETTINE FRITTE  - 6€
Pork meatballs with home made tzatziki sauce (1.3.6.7)


CROCCHÈ PROVOLA CHEESE & PEPPER - 4€
Potatoes, provola cheese, parmesan, butter, pepper, home made mayo (1.3.6.7.8)


SUPPLÌ SORRENTINA - 4€
Carnaroli rice, fiordilatte mozzarella cheese, San marzano tomato, basil  (1.3.6.7.8)


SUPPLÍ NORCINA - 4,5€
Carnaroli rice, fiordilatte mozzarella cheese, porcini mushrooms, knife-tip sausage, truffle (1.3.6.7.8)


SUPPLÍ CACIO & PEPE - 4€
Carnaroli rice, fiordilatte mozzarella cheese, perino romano cheese, pepper (1.3.4.6.7.8)


MINI SUPPLÌ - 6,5€
three mini suppli' (50g each.) (1.3.4.6.7.8)

OUR MARGHERITA'S

 MARGHERITA  - 7€
San Marzano tomato, Fior di latte mozzarella cheese, basil (1.7.11)

MARGHERITA SUPERIORE
 - 11,5€
Piennolo tomato from Vesuvius DOP, Biancamora goat cheese "Az.Brancaleone", home made rocket salad pesto (1.7.11)


MARGHERITA D.O.P - 9€
San Marzano tomato, bufala cheese, basil (1.7.11)


NERO FERMENTO - 10€
San Marzano tomato, Fior di latte mozzarella cheese, Pomodorino del piennolo del Vesuvio Dop – Cherry tomatoes harvested on the Vesuvio Slopes, Black garlic olive oil (1.7.11)

 

CLASSICA


NAPOLI - 8€
San Marzano tomato, Fior di latte mozzarella cheese, anchovies
capers, oregano 
(1.4.7.11)


SALSICCIA & FRIARIELLI - 9€
Fior di latte mozzarella cheese, Sausage
cooked, spicy bitter greens 
(1.7.11)


CARBONARA - 10€
Fior di latte Mozzarelle Cheese, Pecorino Romano "Fossa dell'abbondanza Brancaleoni"dry cured pork cheek "Salumificio Trono, egg yolk cream (1.3.7.11)

CARBONARA TARTUFATA
- 13€
Fior di latte Mozzarelle Cheese, Pecorino Romano "Fossa dell'abbondanza Brancaleoni"dry cured pork cheek "Salumificio Trono, egg yolk cream truffle, truffle flakes (1.3.7.11)


ORIGINI DI PARMIGIANA - 11€
San Marzano tomato, Fior di latte Mozzarella Cheese, fried egg plants, confit cherry tomatoes, parmesan cheese (1.7.11)


SPILINGA - 10€
Yellow San Marzano tomato, Fior di latte mozzarella cheese, ‘nduja sausages, smoked provola cheese (1.7.11)


SPILINGA SBAGLIATA - 11,5€
Yellow San Marzano tomato, Fior di latte mozzarella cheese, smoked provola cheese, ventricina az. Fracassa (1.7.11)


PARMIGIANA - 10€
Fior di latte Mozzarella Cheese, fried egg plants, confit cherry tomatoes, hard ricotta cheese (1.7.11)


PROVOLA & PEPE - 11€

San Marzano Tomato, smoked provola di Paestum, pepper, lemon stardust(1.7.11)

FLAIR

 AMATRICIANA  - 10€
San Marzano Tomato, Pecorino Romano "Fossa dell'abbondanza Brancaleoni", dry cured pork cheek "Salumificio Trono", fresh ground pepper (1.7.11)


SOLLEONE - 11€
San Marzano tomato 'nduja, Stracciata mozzarella Cheese, Jalapeno sauce, sweet pepper compote (1.7.11)


FUTURO DI NAPOLI - 12€
Yellow San Marzano tomato, burrata cheese, Vermouth del Mugello Oro infused courgettes, "Acqua Pazza" Cetara anchovies (1.4.7.11.12)


GRETA NELL'ORTO - 10€
Roasted tomato Sauce, Scapece zucchini (fried courgettes marinated with garlic and vinegar), eggplant Emulsion, peperone Crusco (dried crispy pepper) powder (1.6.7.11)


QUATTROPERQUATTRO - 9€
Bufala CheeseBlu del Mugello “Palagiaccio” – Blue cheese, Pecorino Romano, Parmigiano cheese fondue, Parmigiano wafer, mix of 4 ground fresh peppers (1.7.11)


FUTURO DI CAPRICCIOSA - 12€
Fior di latte mozzarella cheese, rosemary potato dough, Parma HamBaked artichokes, olive powder (1.3.7.11)


MEMENTO - 12,5€
Fior di Latte Mozzarella Cheese, “Fior di paestum” Provola cheese, pomodorino del Piennolo giallo Dop (Cherry tomatoes harvested on the Vesuvio slopes), smoked dry-cured pork belly, “Thun” chestnut Honey, pennyroyal (1.7.11)


AJO, OJO E PEPERONCINO - 12,5€
Fior di latte Mozzarella Cheese, wild garlic pesto, sweet chilli pepper cream, 90 days aged pecorino mousse, Pruneti EVO oil (1.7.11)


MARINARAPIù - 10€
Roasted tomato cream, Cetara "Armatore" anchovies, Taggiasche olives, oregano from the Iblei Mountains (1.7.11)

FUORI MENU

ELEMENTI DI STAGIONE

 ALETHEIA  - 14€
Fior di latte Mozzarella Cheese, Parma ham, asparagus tips with Bourbon, organic Corbarino tomato az. Paglione, whipped "Biancamora" goat cheese az. Brancaleone (1.4.7.11)

SWEETS

SPIRITS

 CREMA DI MASCARPONE  - 5€
chocolate crumble, mascarpone cream, chocolate flakes(3.7)


ICE CREAM  - 5€
Cup of handcrafted ice-cream by Elementi (3.7)


CHEESE CAKE - 6€
compote with berries/ Pistachio cream/Passion fruit (1.3.7)

pizzeria

VermouthDelMugello-Logo_05 (1).png
gambero-rosso-logo.png
Gambero rosso (Storia di Instagram).png
Gambero rosso (Storia di Instagram).png