FRIED

 PULLED CHICKEN  6,5€
Pulled chicken, parsley, home made cheddar sauce (1.
3.6.7)

POLPETTINE FRITTE  6€
Pork meatballs with home made tzatziki sauce (1.3.6.7)

CROCCHÈ PROVOLA & PEPPER 
- 4€ #VEGETARIAN
Potatoes, provola cheese, parmesan, butter, pepper, home made mayo (1.3.6.7.8)

SUPPLÌ SORRENTINA - 4€ #VEGETARIAN
Carnaroli rice, fiordilatte mozzarella cheese, San marzano tomato, basil  (1.3.6.7.8)

SUPPLÍ ZUCCA & SCAMORZA 
- 4€
Carnaroli rice, fiordilatte mozzarella cheese, pumpkin cream, scamorza cheese (1.3.6.7.8)

SUPPLÍ ARANCINƏ 
- 4,5€
Carnaroli rice, fiordilatte mozzarella cheese, wild boar sausage ragout, peas  (1.3.4.6.7.8)

MINI SUPPLÌ
- 6,5€
three mini suppli'  (1.3.4.6.7.8)

OLD SCHOOL

MARINARA  - 6€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", ,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

MARGHERITA  - 7,5€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, basil, olio EVO "Pruneti" (1.7)

MARGHERITA D.O.P
- 9€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", bufala cheese, basil,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

NAPOLI - 8,5€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, anchovies
capers, oregano,
 olio EVO "Pruneti" (1.4.7)

SALSICCIA & FRIARIELLI
- 9€
Fior di latte mozzarella cheese, knife-tip sausage, spicy bitter greens,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

SPILINGA - 10€
Yellow San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, ‘nduja sausages, smoked provola cheese,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

CLASSICA

NERO FERMENTO - 10€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, pomodorino del piennolo del Vesuvio DOP – Cherry tomatoes harvested on the Vesuvio slopes, Black garlic olive oil,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

CARBONARA - 11€
Fior di latte mozzarelle cheese, Pecorino Romano "Fossa dell'abbondanza Brancaleoni" dry cured pork cheek "Az. Trono", egg yolk cream (1.3.7)

AMATRICIANA  
- 10€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", Pecorino Romano "Fossa dell'abbondanza Brancaleoni", dry cured pork cheek "Az. Trono", fresh ground pepper,
 olio EVO "Pruneti" (1.7.11)

ORIGINI DI PARMIGIANA
- 11€ #VEGETARIAN
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, fried egg plants, confit cherry tomatoes, parmesan cheese, olio EVO "Pruneti" (1.7)

SPILINGA SBAGLIATA - 11,5€
Yellow San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, smoked provola cheese, ventricina "az. Fracassa",
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

PARMIGIANA
- 10€ #VEGETARIAN
Fior di latte mozzarella cheese, fried egg plants, confit cherry tomatoes, hard ricotta cheese, olio EVO "Pruneti" (1.7)

FUTURO DI CAPRICCIOSA
- 12€
Fior di latte mozzarella cheese, rosemary potato dough, Parma HamBaked artichokes, olive powder, olio EVO "Pruneti" (1.3.7.12)

FUTURO DI NAPOLI 
- 13€
Yellow San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", burrata cheese, "Vermouth del Mugello Oro" infused courgettes, "Acqua Pazza" Cetara anchovies, olio EVO "Pruneti" (1.4.7.12)

GRETA NELL'ORTO - 11€ #VEGAN
Roasted tomato Sauce, Scapece zucchini (fried courgettes marinated with garlic and vinegar), eggplant emulsion, peperone Crusco (dried crispy pepper) powder, olio EVO "Pruneti" (1.6.7)

FLAIR

 EMMA IN TRATTORIA  - 10€
Wild boar sausage ragout, flavored mashed potatoes, parsley, cheese Gran Mugello Ubaldino "Palagiaccio", olio EVO
"Pruneti" (1.7)

SOLLEONE - 11€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera" 'nduja, Stracciata mozzarella cheese, Jalapeno sauce, sweet pepper compote,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

QUATTROPERQUATTRO - 13€
Bufala CheeseBlu del Mugello “Az.Palagiaccio” – Blue cheese, Pecorino Romano, Parmigiano cheese fondue, Parmigiano wafer, mix of 4 ground fresh peppers,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

MARINARAPIÙ - 10€
Roasted tomato cream, Cetara "Armatore" anchovies, Taggiasche olives, oregano from the Iblei Mountains,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

TONNO & CIPOLLA - 13€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", Ventresca of “Armatore” red tuna, sweet and sour onion petals, yellow Piennolo tomatoes from Vesuvio DOP, Taggiasca olive powder,
 olio EVO "Pruneti" (1.7.12)

CACIO A CAVALLO 
- 11,5€
Fior di latte cheese, knife-tip sausage, Piennolo tomatoes from Vesuvio DOP, caciocavallo cheese,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

CORBADRY 
- 12€
Fior di latte cheese, smoked provolone, "Az.Trono" rolled pancetta, salted ricotta cheese, "Italiana Vera" semi-dry corbarino tomato, "Pruneti" EVO oil (1.7.12)

CALIGOLA 
- 12€
Fior di latte cheese, white onions and stewed plums, seasoned pork shoulder, balsamic vinegar reduction, "Pruneti" EVO oil (1.7)

SWEETS

SPIRITS

 LA MIA DOLCE MARGHERITA - 14/18€
Caramelized pizza with brown sugar, milk cream, sweet basil gel, tomato water caramel, candied datterini tomatoes (1.3.7)

CASTAGNACCIO 2.0 - 14/18€
Caramelized pizza with brown sugar, creamed ricotta, marron glace, raisins, pine nuts, land of chestnuts (1.3.7.8)

FIOR DI MASCARPONE  - 5€
chocolate crumble, mascarpone cream, chocolate flakes(3.7)

CHEESE CAKE
- 6€
compote with berries/ Chocolate cream (1.3.6.7.11)

pizzeria