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FRIED

DOUGH

POLPETTINE FRITTE 6€
Pork meatballs with home made tzatziki sauce (1.3.6.7)


CROCCHE DI BACCALÀ - 7,5€
Creamed cod crocchè, served with trio of mayonnaise

CROCCHÈ PROVOLA & PEPPER 
- 5€ 
#VEGETARIAN
Potatoes, provola cheese, parmesan, butter, pepper, home made mayo (1.3.6.7.8)

SUPPLÌ SORRENTINA - 4€ 
#VEGETARIAN
Carnaroli rice, fiordilatte mozzarella cheese, San marzano tomato, basil  (1.3.6.7.8)

SUPPLÌ FINFERLI & GAMBERETTI 
- 6€
Carnaroli rice, fior di latte cheese, butter, parsley, chilli pepper, fresh chanterelle mushrooms, gulf of Tuscany prawns, Mazara red prawn nectar (1.3.4.7.8)

SUPPLÍ NERANO 
- 4,5€

#VEGETARIAN
Carnaroli rice, fior di latte, provolone, grana padano, mint, basil, sautéed courgettes (1.3.7)

MINI SUPPLÌ
- 7€
three mini suppli'  (1.3.4.6.7.8)

OLD SCHOOL

PIZZA

MARINARA - 6€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", ,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)
COCKTAIL CONSIGLIATO - CAMPARI SHEKERATO

MARGHERITA - 7,5€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, basil, olio EVO "Pruneti" (1.7)
COCKTAIL CONSIGLIATO - DRY MARTINI

MARGHERITA D.O.P - 9€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", bufala cheese, basil,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)
COCKTAIL CONSIGLIATO - MARGARITA

NAPOLI - 8,5€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, anchovies
capers, oregano,
 olio EVO "Pruneti" (1.4.7)
COCKTAIL CONSIGLIATO - MEZCAL MARGARITA

SALSICCIA & FRIARIELLI - 9€
Fior di latte mozzarella cheese, knife-tip sausage, spicy bitter greens,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)
COCKTAIL CONSIGLIATO - FRENCH 75

SPILINGA - 10€
Yellow San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, ‘nduja sausages, smoked provola cheese, olio EVO "Pruneti" (1.7)

COCKTAIL CONSIGLIATO - PISCO SOUR

CLASSICA

PIZZA

CARBONARA - 11€
Fior di latte mozzarelle cheese, Pecorino Romano "Fossa dell'abbondanza Brancaleoni" dry cured pork cheek "Az. Trono", egg yolk cream (1.3.7)

AMATRICIANA 
- 11€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", Pecorino Romano "Fossa dell'abbondanza Brancaleoni", dry cured pork cheek "Az. Trono", fresh ground pepper,
 olio EVO "Pruneti" (1.7.11)

ORIGINI DI PARMIGIANA
- 11,5€ #VEGETARIAN
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, fried egg plants, confit cherry tomatoes, parmesan cheese, olio EVO "Pruneti" (1.7)

SPILINGA SBAGLIATA - 11,5€
Yellow San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", fior di latte mozzarella cheese, smoked provola cheese, ventricina "az. Fracassa",
 olio EVO "Pruneti" (1.7)

FUTURO DI CAPRICCIOSA - 12,5€
Fior di latte mozzarella cheese, rosemary potato dough, Parma HamBaked artichokes, olive powder, olio EVO "Pruneti" (1.3.7.12)

FUTURO DI NAPOLI
- 13€
Yellow San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", golden courgettes in "Vermouth del Mugello", burratina, Cantabrian anchovy fillets, oregano from the Iblei Mountains, "Pruneti" EVO oil "Pruneti" (1.3.7.12)


GRETA NELL'ORTO - 11€ #VEGAN
Roasted tomato Sauce, Scapece zucchini (fried courgettes marinated with garlic and vinegar), eggplant emulsion, peperone Crusco (dried crispy pepper) powder, olio EVO "Pruneti" (6.7)

QUATTROPERQUATTRO - 13€ #VEGETARIAN
Bufala CheeseBlu del Mugello “Az.Palagiaccio” – Blue cheese, Pecorino Romano, bufala mousse, Parmigiano wafer, mix of 4 ground fresh peppers, olio EVO "Pruneti" (1.7)

FLAIR

PIZZA

TONNO VITELLATO - 14€ NEW 
Fior di latte cheese, dehydrated beetroot, roastfish (tuna roast beef lacquered in honey), veal brown stock, soya mayo, caper and beetroot powder, "Pruneti" EVO oil (1.4.6.7.9.10.11 )


UMAMI - 12,5€ NEW  
Fior di latte cheese, sautéed chanterelles, creamed Biancamora goat cheese, licorice reduction, mint,
"Pruneti" EVO oil (1.6.7.9.10.11)


JOSELITA - 13€ NEW  
San Marzano, Joselito's chorizo, quail eggs, smoked water, "Pruneti" EVO oil (1.3.6.7.9.10.11)


CONTROCORRENTE - 13,5€
Fior di latte, sautéed asparagus tips, asparagus cream, sweet and sour onion petals, Norwegian smoked salmon, burratina cheese, olio EVO "Pruneti"
 (1.7)


PATACOTTO & PORCINI - 13
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", sautéed porcini mushrooms*, PataCotto "Az. Branchi", grana padano cheese aged 30 months, parsley, olio EVO "Pruneti" (1.7)


SOLLEONE - 11€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera" 'nduja, Stracciata mozzarella cheese, Jalapeno sauce, sweet pepper compote,
 olio EVO "Pruneti" (1.7)


TONNO & CIPOLLA - 13€
San Marzano tomato DOP "Italiana Vera", Ventresca of “Armatore” red tuna, sweet and sour onion petals, yellow Piennolo tomatoes from Vesuvio DOP, Taggiasca olive powder,
 olio EVO "Pruneti" (1.7.12)


RIPIENA - 12€
CALZONE FARCITO
Fior di latte cheese, provola cheese, escarole, "Az. Fracassa" ventricina, Taggiasca olives, pine nuts, "Pruneti"
EVO oil (1.7)

SWEETS

PIZZA

SPIRITS

ASSOLUTO DI PESCA
Fetta singola - 6€ Pizza per 2 (150g) - 16€ Pizza per 4 (270g) - 20€
Caramelised pizza with cane sugar, peaches in syrup, quince peach gel, peach spheres (white wine and snuff-box peaches), white peach mousse (1.3.7)

MARBELLA
Fetta singola - 6€ Pizza per 2 (150g) - 16€ Pizza per 4 (270g) - 20€
Caramelised pizza with brown sugar, Breton sablè with chocolate flakes, whipped crème anglaise, licorice drops, currants (1.3.7.8)







FIOR DI MASCARPONE - 5€
chocolate crumble, mascarpone cream, chocolate flakes(3.7)

CHEESE CAKE
- 6€
compote with berries/ Chocolate cream/Miele Thun (1.3.6.7.11)

GELO D'ESTATE
- 6€
watermelon ice cream, chocolate mousse, dark chocolate flakes, cinnamon (6.7.8)

pizzeria

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